TIME	event	VENUE	FIKSTNIGHTK/	DURATION
			KUUIVI	DUKATION
2 p.m 6 p.m.	Children's Celebration	Bicentennial Plaza, NC Museum of History an Natural Sciences		Ongoing
2 p.m 11 p.m.	Fantastical First Night Ferris Wheel	Fayetteville Street	Crossing at Hargett Street	Ongoing
2 p.m 11 p.m.	Alien Abduction Attraction	Fayetteville Street	Crossing at Martin Street	Ongoing
2 p.m 5 p.m.	Animal of the Hour	NC Museum of Natural Sciences	Windows on the World (Third Floor)	Top of the Hour
2 p.m 5:30 p.m.	Henna Tattoos	NC Museum of Natural Sciences	First Floor	Ongoing 40 min
3 p.m. 3 p.m 6 p.m.	The Lang Sisters Teen Improv Venue featuring Happy Accidents and more	NC Museum of History NC Museum of Natural Sciences	Daniels Auditorium Explore on 4	40 min. 3 hours
3:30 p.m.	Paperhand Puppet Intervention	Bicentennial Plaza	Explore on 4	Ongoing
3:30 p.m.	Durham Street Piano Player (Tom Merrigan)	Bicentennial Plaza		2 hours
3:30 p.m.	Storytelling with NC Association of Black Storytellers	NC Museum of Natural Sciences	Mountain Cove	35 min.
4 p.m.	In the Pocket	City Plaza	Main Stage	45 min.
4 p.m.	Sonic Escape	NC Museum of History	Daniels Auditorium	45 min.
4 p.m 11 p.m.	"Out of This World" Art Installation by Greg Carter	PNC Plaza	Lobby	4 hours
5 p.m.	El Gleno Grande	NC Museum of History	Daniels Auditorium	45 min.
5 p.m.	Moving Pieces	City of Raleigh Museum - Downstairs Classroom	Various	1 hour
5 p.m.	Storytelling with NC Association of Black Storytellers	NC Museum of Natural Sciences	Mountain Cove	35 min.
5 p.m 6 p.m.	Jetsons Cartoon Marathon	NC Museum of Natural Sciences	Auditorium	1 hour
5:30 p.m.	Fortunate Ones	City Plaza	Main Stage	45 min.
5:30 p.m.	PopUp Chorus	Long View Center	Sanctuary	1 hour
6 p.m.	Paperhand Puppet Intervention	Edenton Street	People's Procession	1 hour
6 p.m.	El Gleno Grande	Duke Energy Center	A. J. Fletcher Theatre	45 min.
6 p.m 11 p.m.	First Night Light Bright	Fayetteville Street	200 Block	Ongoing
6:15 p.m.	The Barefoot Movement	City Plaza	Main Stage	45 min.
6:30 p.m.	Triangle Youth Philharmonic Woodwind Quartet	Christ Church	Sanctuary	30 min.
6:30 p.m 10 p.m.	Recharging Station	City of Raleigh Museum	Main Hall	Ongoing
7 p.m 11 p.m.	Ballroom Dancing	Sir Walter Apartments	Ballroom	4 hours
7 p.m.	Amelia Curran	First Baptist Church (Salisbury Street)	Sanctuary	40 min.
7 p.m.	Old Man Luedecke	Church of the Good Shepherd	Sanctuary	40 min.
7 p.m.	Josh Dumbleton & Jonathan Randazzo Trombone and Organ Concert Transactors	Edenton Street United Methodist Church Duke Energy Center	Sanctuary A. J. Fletcher Theatre	1 hour 1 hour
7 p.m. 7 p.m	Gospel Music - Instruments of Praise Concert Chorale	First Baptist Church (Wilmington Street)	Sanctuary	1 hour
7 p.m 11 p.m.	Global Resolutions	Fayetteville Street	300 Block	Ongoing
7 p.m 10 p.m.	Jetsons Cartoon Marathon	NC Museum of Natural Sciences	Auditorium	3 hours
7 p.m 10:30 p.m.	High School Superstars	Artspace	Lobby	2.5 hours
7 p.m 10:30 p.m.	High School Superstars	Artspace	Gallery Two	2.5 hours
7 p.m 10:30 p.m.	Poetry on Demand by Eddie Cabbage	Visual Art Exchange	Main Hall	Ongoing
7 p.m 11 p.m.	Latin Music	Capital Bank Plaza	Lobby	4 hours
7 p.m 11 p.m.	Alien Yourself	Fayetteville Street	100 Block	Ongoing
7:30 p.m.	African American Dance Ensemble	First Presbyterian	Fellowship Hall	50 min.
7:30 p.m.	Comedy Worx	Highway Building	Auditorium	1 hour
8 p.m 10 p.m.	The Love Language	Contemporary Art Museum (CAM)	Main Hall	2 hours
8 p.m 10 p.m.	It's a RAD RAD Revolution	IMAX Building @ Marbles Kids Museum	Venture Hall	2 hours
8 p.m.	Gospel Music - Men4Worship	First Baptist Church (Wilmington Street)	Sanctuary	1 hour
8 p.m 10 p.m.	Pop Up Wedding Chapel	311 Galleries	Main Hall	Ongoing
8 p.m.	Moving Pieces	City of Raleigh Museum - Downstairs Classroom	VARIOUS	1 hour
8 p.m.	El Gleno Grande	Duke Energy Center	A. J. Fletcher Theatre	45 min.
8 p.m.	Amelia Curran	First Baptist Church (Salisbury Street)	Sanctuary	40 min.
8 p.m 10 p.m.	Belly Dancing Lessons Old Man Luedecke	First Baptist Church (Salisbury Street)	Fellowship Hall	2 hours
8 p.m.	Marty O'Reilly & the Old Soul Orchestra	Church of the Good Shepherd NC Museum of History	Sanctuary Daniele Auditorium	40 min. 45 min.
8 p.m. 8 p.m.	Sonic Escape	Christ Church	Daniels Auditorium Sanctuary	45 min.
8 p.m.	PopUp Chorus	Long View Center	Sanctuary	1 hour
8 p.m 10 p.m.	Fooly Cooly	City Plaza	Main Stage	2 hours
8 p.m.	Sidecar Social Club	Christ Church	Parish Hall	1 hour
8 p.m 11 p.m.	Gold Leaf Sleigh Rides	State Capitol Grounds	Morgan Street	Ongoing
8:30 p.m.	African American Dance Ensemble	First Presbyterian	Fellowship Hall	45 min.
8:45 p.m.	Comedy Worx	Highway Building	Auditorium	1 hour
8 p.m.	North Carolina Opera	Edenton Street United Methodist Church	Sanctuary	1 hour
9 p.m.	Marty O'Reilly & the Old Soul Orchestra	NC Museum of History	Daniels Auditorium	45 min.
9 p.m.	The Barefoot Movement	Church of the Good Shepherd	Sanctuary	45 min.
9 p.m.	Fortunate Ones	First Baptist Church (Salisbury Street)	Sanctuary	45 min.
9 p.m.	Sidecar Social Club	Christ Church	Parish Hall	1 hour
9 p.m.	Josh Dumbleton & Jonathan Randazzo Trombone and Organ Concert	Edenton Street United Methodist Church	Sanctuary	1 hour
9:30 p.m.	Transactors	Duke Energy Center	A. J. Fletcher Theatre	1 hour
10 p.m.	Marty O'Reilly & the Old Soul Orchestra	NC Museum of History	Daniels Auditorium	45 min.
10 p.m.	Old Man Ludecke	Church of the Good Shepherd	Sanctuary	40 min.
10 p.m.	Amelia Curran	First Baptist Church (Salisbury Street)	Sanctuary	40 min.
10 p.m.	North Carolina Opera	Edenton Street United Methodist Church	Sanctuary	1 hour
10 p.m.	Sonic Escape	Christ Church	Sanctuary	45 min.
10 p.m.	Sidecar Social Club	Christ Church	Parish Hall	1 hour
10:15 p.m.	Comedy Worx	Highway Building	Auditorium	1 hour
10:30 p.m.	Transactors	Duke Energy Center	A. J. Fletcher Theatre	1 hour
10:30 p.m.	African American Dance Ensemble	First Presbyterian	Fellowship Hall	45 min.
10:30 p.m 12 a.m.	Augustines	City Plaza	Main Stage	1.5 hours